(Tomàquet rosa, formatge fresc, ceba morada, pebrot de piquillo i bonítol del nord).
(Enciam, fruits secs i formatge de cabra).
(Enciam, salmó fumat, fruita seca i vinagreta de mel).
(Enciam, bonic del nord, bacallà, anxoves, romesco i oliva negra).
(Pop amb ceba morada a baixa temperatura i alfàbrega).
(Una cuixa de pollastre, un tall de cansalada, una llonganissa, dues costelles de xai, un botifarró, un xoriço crioll i guarnició).
(Magret d'ànec amb base de chutney de mango i reducció d'Oporto).
(Carrillera ibèrica confitada a la biscaïna i humus de pebrot del piquillo).
(Bola de carn Angus amb encenalls de foie, formatge de cabra i patates).
(Ració de sis croquetes. Dos de pollastre, dos de pernil i dos de bolets).
(Croquetes de galta ibèrica).
(Cremós de xocolata blanca, vainilla, caramel i poma sobre un cake d'ametlla).
(Cruixent d'avellana, cacau i gerds).
(Cremós de coco amb merenga, mango i sableé de coco torrat).
(Xocolata blanca, caramel, cafè i avellanes).
(Cremós de vainilla, caramel i poma rostida).
(Xocolata blanca, cremós de mascarpone i cafè natural).
(Xocolata negra, llimona i Calamansi).
(Cruixent amb vainilla fred/calent).