(Afeugal Pitu Blanco, Garrotxa, Payoyo, Marantona Curado i Picón Vejes Travieso).
(Taula d'embotits Ibèrics i pa de vidre amb emulsió de tomàquet i
AOVE).
(Les nostres patates braves amb 2 salses).
(Fingers de pollastre amb salsa de mel i mostassa).
(Callos de vedella melosets amb xoriço i botifarra).
(Dues croquetes de pollastre, dues de pernil i dues de galta Ibèrica).
(Torrada de Foie amb pernil ibèric i reducció de P.X i melmelada de
roses).
(Cremós de xocolata blanca, vainilla, caramel i poma sobre un pastís d'ametlla).
(Cruixent d'avellana, cacau i gerds).
(Cremós de coco amb merenga, mango i sablé de coco torrat).
(Xocolata blanca, caramel, cafè i avellanes).
(Cremós de vainilla, caramel i poma rostida).
(Xocolata blanca, cremós de mascarpone i cafè natural).
(Xocolata negra, llimona i Calamansi).
(Cruixent amb vainilla fred/calent).